Onze producten

Op de menukaart van Vive la Crêpe staan Crêpes, Galettes en Brusselse Wafels.Crêpes zijn flinterdunne pannenkoeken. Een recept van tarwebloem, eieren, melk en fijne suiker en Madagaskar vanille. Galettes worden gemaakt van boekweitmeel, zeezout, water en ei. Beide producten worden bereid op speciale bakplaten. Sinds 5 jaar staan Brusselse wafels ook op de menukaart en deze wafels worden met heerlijke zoete lekkernijen aangeboden.
Sinds dit jaar worden Tarte Flambée/Flammkuchen toegevoegd.
Dit is een specialiteit afkomstig uit de Elzas en bestaat uit dunne deegbodem, crème fraîche als basis met diverse soorten beleggingen. Het menu aanbod van Vive la Crêpe wordt per event aangepast.   

Menu crêpes of wafels

  • Kaneelsuiker, poedersuiker of gewone suiker (met citroen)
  • Nutella
  • Home made 
  • Jerom's karamelsaus zeezout 
  • Banaan/chocosaus/slagroom
  • Warme kersen en slagroom
  • Gebakken appeltjes met Jerom's karamelsaus
  • Grand Marnier
  • Calvados

                                        Menu galettes

  • Geitenkaas/honing en amandelen
  • Ham en kaas
  • Complète (ham, kaas en ei)
  • Kaas
  • Mozzarella/tomaten en pesto

                                        Menu Tarte Flambée/Flammkuchen

  • crème fraîche/ zalm/ui en dille
  • crème fraîche/geitenkaas/honing en walnoten
  • crème fraîche/roquefort/peer en walnoten
  • crème fraîche/appeltjes en Jerom's karamelsaus
  • crème fraîche/paprika/ui en courgette (vegan en vega)

Er zijn natuurlijk nog meer variaties mogelijk. Deze bespreken we graag met u.

 

 Vive la Crêpe zorgt ook voor dranken zoals:

  • Franse cider, brut en doux
  • Heerlijke verse vruchtensappen van verschillende fruittelers uit de Achterhoek
  • Frisdranken
  • Koffie en thee